З району вул.Терешкової,  колона під звуки духового оркестру рушила центральною вулицею в напрямку МБК. 
Перехожі зупинялисьта вітали учасників святкової ходи. Але найбільшим сюрпризом стало вітання випускників дитсадочка "Оленка", які разом з вихователями та завідуючою вишикувались поряд з кафе "Козак" та радісно вітали крокуючих державними прапорцями. 


Фото без опису

Святкового настрою додавали усмішки та привітання гніванчан, які, почувши звуки духового оркестру, вийшли з приміщень закладів, розташованих по центрпальній вулиці міста.
День розпочався з гарним настроєм та радісними почуттями.

Фото без опису


Міська рада висловлює подяку керівникам міського відділення поліції та амбулаторії загальної практики сімейної медицини за співпрацю у наданні супроводу автомобілями з працівниками поліції та сімейної медицини.
Також велика подяка працівникам бюджетної сфери, які підтримали це гарне починання: працівникам міського будинку культури, загальноосвітніх закладів освіти (шкіл), дитсадків, станцій юних техніків та натуралістів, бібліотек, реабілітаційного центру "Джерело", інших небайдужих громадян- активістів громадськості. 
Особлива подяка школярам та дошколярикам, які, вбрані у вишиванки, пройшли парадом та підняли настрій усім свідкам цієї святкової ходи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису