Гніванська міська рада як засновник оголошує конкурс на посаду директора комунальної установи «Гніванський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гніванської міської ради  (далі - Центру).

 

Юридичне та фактичне місцезнаходження Центру: м.Гнівань, вул.Соборна, № 56.

 

Штатним розписом затверджено 2 штатні одиниці.

 

Кваліфікаційні вимоги до директора Центру:

Посаду директора Центру може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, організаційні здібності, пройшла конкурсний відбір на посаду директора Центру (далі – конкурс) та визнана переможцем конкурсу відповідно до цього Порядку.

 

Не може обіймати посаду директора Центру особа, яка:

  • є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину;
  • позбавлена права обіймати відповідну посаду;
  • за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;
  • підпадає під заборону, встановлену Законом України «Про очищення влади».

 

Умови оплати праці директора Центру:

- тарифний розряд та посадовий оклад встановлюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 «Про  оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»;

- надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 42 календарних дні. Одночасно з наданням відпустки надається матеріальна допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу.

 

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • заяву про присутність близьких родичів у складі конкурсної комісії.

 

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник. 

Заява про участь у конкурсі та пакет документів подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк. Уповноважена особа (секретар конкурсної комісії) приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

За додатковою інформацією з питань  проведення конкурсу та надання пакету документів звертатися до уповноваженої особи Кравець Ольги Іванівни,  головного спеціаліста відділу освіти.

 

Строк подання документів для участі в конкурсі становить 15 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу, а саме: з 08 жовтня 2020 року до 16.00 години 22 жовтня 2020 року.

 

Дата та місце проведення конкурсного відбору: 28 жовтня 2020 року, м.Гнівань, вул. Соборна, 64 (приміщення Гніванської міської ради).

   

Місцезнаходження та години роботи конкурсної комісії: відділ освіти Гніванської міської ради,  м.Гнівань, вул. Соборна, № 56.

 

Контакти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі (прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти): Кравець Ольга Іванівна, 23310, м. Гнівань,  вул. Соборна, буд. № 56, тел. 0964538898. E-mail: viddilosvitygmr@ukr.net.
 

Кандидати, які допущені до конкурсу, проходять такі етапи конкурсного відбору переможця:

- письмове тестування з 30 тестових завдань з перевірки знання законодавства у сфері освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту» та інших нормативно-правових актів (протягом 60 хвилин);

- публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку Центру, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

   Письмове тестування на знання законодавства України, презентація перспективного плану розвитку КУ «Гніванський ЦПРПП» ГМР та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії проводяться в один день.