Фінансове управління Гніванської міської ради повідомляє, що  відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»   з 1 січня 2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Фото без опису

      Звертаємо увагу, що за інформацією Державної казначейської служби України кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів не будуть зараховуватись, а повертатимуться платниками, як нез’ясовані надходження.

   Інформація щодо реквізитів рахунків для зарахування надходжень до бюджету Гніванської міської територіальної громади розміщена на Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області Веб-портал Державної казначейської служби України за адресою www.treasury.gov.ua та на  офіційному сайті Гніванської міської ради в розділі "Бюджет громади"  https://gnivan-miskrada.gov.ua/rahunki-dlya-zarahuvannya-podatkiv-i-platezhiv-do-bjudzhetu-gromadi-11-22-35-03-01-2020/

О.Бережанська - начальник фінансового управління  

Гніванської міської ради