На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», Комунальне підприємство «Гніваньводопостач» повідомляє про намір зміни діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

    Перегляд тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення пов’язано зі змінами чинного законодавства та зміною вартості складових витрат економічно обґрунтованої вартості даних послуг, які і формують структуру тарифів, зі зміною показників та факторів, які не залежать від господарської діяльності.

Діючі тарифи з 02 квітня 2019 року встановленні рішенням сесії №870 Гніванської міської ради :

  • Централізоване водопостачання – 16,65 грн/м3
  • Централізоване водовідведення – 10,56 грн/м3

   Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів №869 від 01.06.2011р. «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та «Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», Комунальне підприємство «Гніваньводопостач» виконало розрахунок планових витрат та направило     до органу місцевого самоврядування – Гніванської міської ради заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на ліцензовані види діяльності : централізоване водопостачання та водовідведення.

  • Централізоване водопостачання – 17,39 грн/м3
  • Централізоване водовідведення –  11,23 грн/м3

  Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифу.

  Розміщення інформації на офіційному веб-сайті Гніванської міської ради вважати  основним способом доведення інформації до відома споживачів.

   Електронна пошта: voda.vidved777@gmail.com

 

Пояснювальна записка

Водопостачання

Водовідведення

Оголошення