Постанова Кабінету Міністрів розроблена Міністерством соціальної політики з урахуванням запровадження в Україні „карантину вихідного дня” та у зв’язку з необхідністю державної підтримки фізичних осіб-підприємців, в сім’ях яких виховуються діти, та передбачає.

Фото без опису

- продовжити виплату допомоги на дітей особам, які її отримували у травні – серпні 2020 року, без подання нової заяви та необхідних документів;

- призначити та виплатити допомогу на дітей особам, які звернуться за її призначенням із заявою та необхідними документами до 15 грудня 2020 року.

У Вінницькій області кількість фізичних осіб ? підприємців, які підлягатимуть поновленню цієї допомги становитиме понад 3 тис. осіб.

Таким особам-підприємцям НЕ потрібно повторно звертатись до органів соціального захисту населення із заявою, виплата буде здійснюватись на підставі раніше поданих документів.

Фізичні особи-підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до І та ІІ групи платників податків єдиного податку та не отримували цю допомогу раніше, мають право звернутись до 15 грудня 2020 року за призначенням допомоги на дітей віком до 10 років.