Розуміємо ваше обурення стосовно того, що деякі ділянки доріг комунальники не встигають розчищати вчасно. Але у зв’язку зі складними погодними умовами найпроблемнішими ділянками залишаються ті вулиці, які знаходяться біля полів, а також дороги, які пролягають через поля.

Фото без опису

Вже третю добу комунальники борються зі сніговими заметами, які утворилися на ділянках доріг у напрямку с. Маянів, с.Борсків, с.Потоки та с.Рижавка.

Для розчистки даних доріг задіяна спецтехніка автодору (на балансі якого перебувають дані дороги), комунальна, ДПРЧ - 6 м.Гнівань, ТОВ «Органік-Д», "Демидівський граніт" та простих мешканців.

Фото без опису

Вчора спецтехніка працювала до пізнього вечора, але, на жаль, так і не вдалося повністю розблокувати усі дороги, адже навіть техніка вже не може впоратися з такою кількістю снігу.

На сьогоднішній день залишається заблокована дорога до с. Борсків та ділянка дороги (30 м) до с.Рижавка.

Шановні мешканці! Просимо вас буди терплячими, адже деякі люди залишилися «відрізані від цивілізації» та потребують першочергової розчистки, а також з розумінням віднестися до роботи комунальників, які постійно працюють. Дякуємо за розуміння!

Фото без опису