З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Гніванському будинку культури відбувся урочистий захід, на який були запрошені учасники бойових дій, що проживають на території Гніванської громади: 29 учасників бойових дій на території Афганістану, 24 учасники бойових дій на території інших держав та 4 миротворці.

Фото без опису

Зі словами шани та подяки до всіх воїнів звернувся міський голова, вручивши ветеранам подяки та невеликі подарунки від меценатів та депутатів. Зі сцени звучали слова вдячності та бойові пісні, фільм з пам'ятними фотографіями наших ветеранів розчулив кожного.

Наприкінці заходу пам’ять про тих, хто загинув у цих страшних боях, вшанували хвилиною мовчання.

Також міський голова Володимир Кулешов, староста с. Селище та с. Урожайне Валерій Слободян, депутат та постійний меценат Анатолій Дрозд відвідали сестру загиблого майора Анатолія Зімаковського та батьків солдата Василя Телячука, які загинули під час виконання військового обов'язкуна території Афганістану.

Дякуємо працівникам КЗ "ЦКД "Калина" за чудово організований захід, меценатам Володимиру Прідолобі, Сергію Снігуру, Максиму Берещуку, Віталію Філіпенку, Володимиру Кулешову, Віктору Гавришку, Анні Панті, Валентині Бродовській, Володимиру Пастухову за придбані подарунки.