09.04.2021 року

 

Повідомлення про оприлюднення

проекту рішення Гніванської міської ради

"Про встановлення місцевих податків та зборів на території

Гніванської територіальної громади"

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень громадян та суб’єктів господарювання, Гніванська міська рада оприлюднює проект рішення № 217 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гніванської територіальної громади».

 З проектом рішення, додатками до нього та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Гніванської міської ради у мережі інтернет у розділі «Офіційні документи», «Регуляторна політика».

  Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до вказаного  проекту рішення будуть прийматися протягом одного місяця з дати оприлюднення за адресою: 23310, Україна, Вінницька область, Тиврівський район, м.Гнівань, вул. Соборна, 64, Гніванська міська рада.

  Телефон для довідок: 043-55-3-33-39; факс: 043-55-3-40-88;

E-mail: ofisrada64@gnivan-miskrada.gov.ua

Відповідальні особи: Висідалко Андрій Тимофійович, секретар Гніванської міської ради, Штін Олена Юріївна, головний спеціаліст фінансового відділу Гніванської міської ради, Ровінська Валентина Дмитрівна, начальник відділу з земельних та житлово-комунальних питань Гніванської міської ради.

 

Міський голова                                                                                              В.В. Кулешов