ТОВ« Вінницягаз Збут» пропонує своїм клієнтам тариф «Твій газ Рівномірний платіж», який допоможе рівномірно розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет протягом року.

   Суть  тарифу дуже проста: річний обсяг споживання газу клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і ділиться на 12 частин (якщо зміна тарифу відбулась у травні), 11 частин (при переході на тариф у червні). У результаті споживач щомісяця сплачує отриману суму рівними частинами. По завершенні дії тарифу відбудеться звірка показників лічильника, після чого споживач отримає звіт із перерахунком. Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований річний обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

   «На сьогодні близько 400 наших клієнтів уже подали заявки на підключення до даного тарифу, зокрема 272 – виконали всі умови переходу, змінивши базову річну пропозицію на «Твій газ Рівномірний платіж». Серед охочих обрати даний варіант розрахунку за газ господарі помешкань з індивідуальним опаленням та газовими колонками, що використовуються для підігріву води. Люди розуміють, що це для них зручно та вигідно», коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

   Варто наголосити, що чим раніше споживач перейде на тариф, тим менший щомісячний платіж сплачуватиме.

   Вартість природного газу в рамках тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» становить 7,99 грн за метр кубічний, з ПДВ. Вона не зростатиме до завершення дії цього тарифу, тобто до 30 квітня 2022 року.

   Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 31 серпня поточного року зручним для вас способом:

   Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

 

   Аби отримати консультації та детальнішу інформацію, звертайтесь за телефоном: (067) 433-11-89. 

   Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня усіх українців автоматично перевели на річні контракти на газ із фіксованою ціною. Втім, клієнти «Вінницягаз  Збуту» мають змогу обрати й інші тарифи, ознайомитися з якими можна на сайті компанії.