Фото без опису   

До уваги мешканців Гніванської територіальної громади!
    Адміністрація КП «Гніваньводопостач» доводить до вашого відома, що працівниками КП «Гніваньводопостач» було виявлено неодноразові порушення правил користування системами водопостачання та водовідведення, через що підприємство зазнає неабияких збитків. Наприклад:

  • незаконне врізання по вулиці Першотравневій (м.Гнівань) – 15 776 грн;

  • незаконне врізання по вул. Ярошинського (м.Гнівань) – 21 041 грн;

  • пошкодження пломби та самовільне зняття лічильника по вул. Подільській (м.Гнівань) – 15 776 грн;

  • пошкодження пломби та самовільне зняття лічильника по вул. Соборній (м.Гнівань) – 4 293 грн;

  • пошкодження пломби та втручання в роботу лічильника по вул. Європейській (м.Гнівань) – 3 478 грн

  • пошкодження пломби та втручання в роботу лічильника по вул. Сонячній (с.Демидівка) – 10 000 грн


    Дані кошти будуть відшкодовані особами, які порушили правила користування водопостачанням та водовідведенням.


    Шановні абоненти! Просимо вас припинити вчиняти незаконні дії. Адже штрафи, які за них передбачені, значно вищі, ніж сума грошей, яку ви намагаєтеся зекономити незаконним шляхом. Також просимо усіх добросовісних абонентів звертатися в КП «Гніваньводопостач» за телефоном: 0680899799 та 098-370-50-44 у разі відомих вам фактів неправомірних дій пов’язаних з правилами користування водопостачанням, водовідведенням. Анонімність гарантуємо!

    Окрім того, звертаємо вашу увагу на ситуацію, яка склалась із вивозом сміття. КП «Гніваньводопостач» вивозить сміття майже із 100% населення, а оплачує послуги лише 60%. Інші ж 40%, які виносять свої відходи в баки, або підставляють сусідам, нас запевняють, що сміття не мають. І, оскільки одним із чинників встановлення тарифу є кількість вивезених відходів за рік, виходить, що добросовісні абоненти сплачують послуги за себе та за безвідповідальних осіб.


    Наше завдання – боротися з незаконністю. Інспектори з благоустрою вже почали складати протоколи на підприємців та громадян, у яких відсутній договір на вивіз сміття, оскільки це є порушенням правил благоустрою і тягне за собою накладення штрафу. У випадку, якщо ви знаєте, що ваші сусіди чи знайомі виносять сміття, але договір не укладали, просимо вас звернутися в КП «Гніваньводопостач» за тел .098-370-50-44 Будемо вдячні за доброчесність, розуміння та співпрацю!


З повагою, адміністратор КП «Гніваньводопостач»