Фото без опису

12 лютого о 02 годині 15 хвилин на пункт зв’язку ДПРЧ-6 м. Гнівань надійшло повідомлення про те, що у с. Маянів по вул. Свідзінського горить приватний житловий будинок.

По прибуттю на місце виклику о 02 годині 31 хвилину було встановлено, що будинок площею 60 кв.м. повністю охоплено вогнем. 

Пожежу було ліквідовано 04 годині 24 хвилини. В результаті вогнем будинок було знищено. Ймовірна причина виникнення горіння порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. 

13 лютого о 13 годині 03 хвилини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Гнівань по вул. Мічуріна. Вогнем було знищено андулінову покрівлю прокладену по дерев’яній обрешітці на площі 150 кв.м., пластикові піддашки, металопластикові наличники, металеві ринви та супутникову антену, пошкоджено пластикове оздоблення стелі в середині будинку на площі 7 кв.м. та домашні речі. 

Ліквідовано пожежу о 13 годині 51 хвилині. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замкнення електромережі. Під час гасіння пожежі був травмований чоловік 1977 року народження, який хотів допомогти в ліквідації пожежі, впав з драбини та отримав травму колінного суглобу. Потерпілого доставлено в КНП «Багатопрофільна лікарня» смт. Тиврів. Стан потерпілого середньої важкості.

 До ліквідації пожеж від ДСНС залучалося 11 чоловік особового складу та три спецавтомобілі. Крім того 2 чоловіки особового складу на один спецавтомобіль від військової частини А-2287 м. Гнівань.