Фото без опису

14 лютого світ відзначає День усіх закоханих (День Св. Валентина).???? Традиційно сьогодні люди зізнаються в коханні, дарують один одному валентинки та влаштовують романтичні побачення. Останні роки в Україні стало модно ставати на весільний рушник саме у цей день, що викликає весільний бум в районних та обласних центрах РАЦС. Щодо Гнівані, то сьогодні в місцевому ЦНАП взяли шлюб три пари. Також одна пара наречених подала заяву про державну реєстрацію шлюбу, коментуючи, що вони мріяли, аби ця заява була підписана саме 14 лютого і щоб вони запам’ятали дату такого важливого кроку.????????????

Однією із пар, які побралися 14 лютого в Гнівані є Інеса (26 років) та Вадим (28 років) Мазури. На запитання про те, як вони обирали дату, відповідають, що спеціально спланували, або розписатися в День кохання.

- Разом ми майже рік, хоча знаємо один одного ще з підліткових років. Весілля святкувати не плануємо взагалі. Ми вирішили, що нам приємніше буде просто поїхати у весільну подорож замість гучного гуляння, - ділиться наречена. – Бо весілля – це свято двох людей.

- Сьогодні ми просто замовимо суші та проведемо гарний вечір, - розповідає Вадим. Щодо поглядів на сімейне життя, то ми мріємо жити щасливо, кохати і бути коханими і обов’язково побачити світ.

Щодо інших двох пар молодят, то одна пара святкування не планує, оскільки шлюб беруть не вперше, а інше подружжя (наймолодші) планують відгуляти гарне весілля влітку.

Гніванська міська рада щиро вітає усіх мешканців з громади з Днем Св. Валентина, а молодят з Днем їхнього весілля. Бажає довіряти один одному, кохати , мріяти і бути щасливими!????