Шановні мешканці громади! Неодноразово чуємо запитання, а що робить в цей час міська рада. Чому не допомагає переселенцям, військовим та іншим мешканцям, які цього потребують? Дуже прикро, що є громадяни, які саме так вважають, не володіючи належною інформацією. Сьогодні 50 день війни. Отож, увесь цей час з першого дня міська рада працює цілодобово, без вихідних, виконуючи необхідні завдання, які постають в цій надскладній ситуації.

Фото без опису

Насправді, ми б могли щоденно викладати фотозвіти про те, як поселяємо переселенців, реєструємо, видаємо довідки, оформляємо матеріальну допомогу, надаємо їм речі, продукти харчування, памперси, суміші, дитячі візочки, засоби гігієни та багато іншого. Як ми збираємо, сортуємо, купуємо, звозимо гуманітарну допомогу. Проте, як ми формуємо та відправляємо машини з продуктами в окуповані області. Про те як міський голова, депутати та наші працівники їздять на передову, щоб передати нашим хлопцям бронежилети, тепловізори, розгрузки, наколінники, продукти харчування, ліки, а також передачі, від їхніх рідних (звичайно хотілося б охопити усіх наших захисників, однак практично це зробити неможливо, адже ми не завжди знаємо де наші хлопці, а їх дуже багато). Про те, як надаємо допомогу військовим частинам в облаштуванні різних об’єктів. Про те, як працівники зібрали кошти на автомобіль для наших військових, який вже найближчі дні прибуде до них. Про те, як забезпечуємо продуктовими наборами сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах та інше. А ще багато інформації про пророблену роботу ми просто не маємо права висвітлювати з міркувань безпеки.

Також, коли ми на сторінках наших груп у соціальних мережах звітуємо громаді про зроблену роботу, то знаходяться ті, хто сприймає це як піар міської ради. Тому ми вирішили не публікувати нічого подібного. Просто робимо свою роботу і все, що залежить від нас. Бо ми теж, як кожен українець, щиро бажаємо перемоги! В нас теж є близькі, які страждають від війни. В нас теж є рідні, які захищають країну на передовій. І ми щоденно, щогодинно працюємо для того, аби наблизити таку жадану для нас перемогу!

Нам дуже приємно, що в наші громаді є однодумці, які без зайвих слів, долучаються до загальної справи, надаючи посильну допомогу. Хтось готує їжу, хтось допомагає речами, хтось продуктами харчування, хтось надає транспорт, ліки, кошти і т д. Хтось щоденно, цілодобово без вихідних разом з працівниками міської ради чергує в міськраді. Всім їм велика подяка! Пояснення, звіти, фото та відеоматеріали будуть після перемоги, у нас їх предостатньо! Дуже прикро, що в такий нелегкий час для нашої країни деяким особам не вистачає того «бруду», який вони так люблять. Вважаємо, що зараз не час щось з’ясовувати, когось критикувати і вносити тим самим ворожнечу, адже це буде працювати на користь ворогу! Нам потрібно об’єднатися та всім працювати задля перемоги!

Дякуємо нашим захисникам, які зараз боронять нашу країну на фронті, а також міцному, вірному, непереможному тилу! Слава Україні!