У ці буремні військові дні для нашої країни кожен допомагає нашим захисникам, як може. У багатьох містах України проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ. 5 травня в рамках культурно-мистецького проєкту "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" на центральній площі міста Гнівань відбувся благодійний концерт.

Фото без опису

Для мешканців та внутрішньо переміщених осіб громади виступали місцеві артисти та колективи, які виконували патріотичні пісні та композиції. Посеред площі стояла скринька і кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для ЗСУ.

Фото без опису

Сьогодні важливо проводити благодійні концерти, адже передусім ми допомагаємо зібраними коштами нашим хлопцям, які захищають Україну від російських окупантів. І також такі заходи хоча б трішки поліпшують настрій, надихають і надають сил. Тому щиро дякую КЗ ЦКД «Калина» та артистам за організований концерт, зібрані кошти підуть на підтримку наших захисників – розповідає міський голова.

Фото без опису

Концерт пройшов в дуже теплій та патріотичній атмосфері. Організатори концерту зібрали 10 283 грн. В подальшому КЗ ЦКД "Калина" планує проведення благодійних концертів по інших населених пунктах нашої громади. Дякуємо усім хто долучився до збору коштів

Фото без опису