20 травня Гніванська міська рада отримала гуманітарну допомогу від ГО "Об’єднання переселенців "Спільна справа". Дана допомога передбачена для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані та проживають у Гніванській громаді. У наявності: рушники, надувні матраци, ковдри, мило для рук і прання, гігієнічні прокладки та металевий посуд.

Фото без опису

Допомогу можна отримати у Гніванській міській раді. Графік роботи: з понеділка по п'ятницю з 8 год до 17 години . Перерва на обід - з 13 до 14 год.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Продуктовий набір (борошно, цукор, крупи, сухе молоко, олій та консерва) можна отримати у Службі у справах дітей, соціального захисту та охорони здоров'я, яка знаходиться у приміщенні Музею ветеранів. Графік роботи: з понеділка по п'ятницю з 8 год до 17 години . Перерва на обід - з 13 до 14 год.

Одяг та взуття можна вибрати в приміщенні Гніванського будинку культури (навпроти пожежної частини). Графік роботи : з понеділка по п'ятницю з 9 год до 16 год.

Гніванська міська рада висловлює щиру подяку ГО "Об’єднання переселенців "Спільна справа" за співпрацю та надану допомогу.