Фото без опису

Замість смокінгу – піксельна форма! Замість туфель – берці! Замість коштовного каміння та білої фати – вишита сукня! Так сьогодні у Гніванській міській раді молодята Вероніка та Роман Кушнір прийшли зареєструвати шлюб!

Хлопцю 28. З першого дня війни він добровольцем пішов захищати Україну. Те, що одружуватиметься саме в таких умовах ніколи не думав, адже він потрапив на власне весілля «прямо з потяга». Командир відпустив його додому лише на три дні.

Закохані та щасливі молодята діляться, що планували розписатися аж восени. Проте з початком війни вони зрозуміли, що нічого не можна відкладати на потім.

- Разом ми вже три роки. Раніше ми взагалі не мріяли про весілля. Хотіли розписатися і все. А тепер, після перемоги, ми обов'язково відіграємо пишне гарне свято. Наразі у нас лише одна єдина мрія – перемога, - каже наречена Вероніка. А її новоспечений чоловік додає, що окрім перемоги мріє і про чотирьох діток – трьох хлопчиків та дівчинку!

Гніванська міська рада щиро вітає неповторних, красивих, закоханих молодят з Днем весілля та щиро бажає їм мати щасливу велику родину та насолоджуватися сімейним життям під мирним блакитним небом!