Фото без опису

Під щирі овації бойових побратимів, які гучно лунали зі смартфону, сьогодні в Гніванській міській раді одружилися гніванчанин Микола та вінничанка Наталя. Он-лайн трансляцію шлюбної церемонії для всієї бригади провів військовий товариш нареченого, якого разом з ним командир відпустив з передової додому на кілька днів.

Микола та Наталя познайомилися на початку війни. Він – доброволець, який двічі ходив у військомат, аби його взяли воювати, а вона – медик, яка з першого дня займалась волонтерством. Дівчина відзняла відео про те, що потребує допомоги в плетінні маскувальних сіток та поширила його у соціальній мережі. Допис побачив Микола та одразу почав шукати можливість познайомитися з Наталею. Після того, як йому вдалось дістати її номер телефону, розпочалось їхнє кохання.

Фото без опису

- Пропозицію він мені робив теж по телефону. Під звуки ворожих градів.. Жартував, що то святкові салюти. Зараз я мрію про якнайшвидше повернення чоловіка додому, - ділиться наречена.

А наречений додає:

- Я теж мрію про те, щоб війна закінчилася, аби бути вдома з дружиною. А ще я хочу рудоволосу донечку, схожу на свою кохану.

м.Гнівань, 2022 р.