Фото без опису

Вчора в один із кабінетів міської ради прийшов літній чоловік. В руках він тримав невеличкий чорний чохол, в ньому - схований бінокль.  

- Візьміть, будь ласка. Я хочу щоб ви передали це нашим захисникам, - звернувся чоловік до працівників. – Знаєте, ця річ дуже цінна для мене.  Її мені подарували ще в 1957 році, коли я завершував службу. Я був водієм. Я стільки всього об’їздив, стільки всього бачив. Я був на Уралі, в Мурманську, Челябінську. Стільки часу мого пройшло в росії. Хіба колись думав, що будемо воювати з ними!  

Чоловіка звати Анатолій Воронов. Йому 87 років. Він корінний гніванчанин. Пригадуючи своє минуле, розповідає про те, що все життя пропрацював водієм і в цивільному житті. Перевозив різноманітні вантажі. Має медаль за вивіз більше 100 тон рису з Херсонської області на Вінниччину. Також має нагрудний знак ветерана праці.

- Я віддаю свій бінокль і сподіваюся на те, що він стане комусь в нагоді, облегшить службу чи, навіть, врятує життя, - пояснює чоловік.

Анатолій Григорович час від часу пише вірші. Каже, що понад усе вірить в нашу армію і його наступна поезія буде саме про Перемогу!

Фото без опису