Фото без опису

Напередодні Міжнародного Дня волонтера та Дня Збройних Сил України учні, їх батьки та вчителі ліцею №1, №2 та ДНЗ№3 провели акцію зі збору продуктів і речей для військових.

Метою акції було привітати наших захисників зі святом та подарувати їм частинку добра як знак вдячності за їхній подвиг.

Фото без опису

Спільними зусиллями було створено кілька десятків посилок з продуктами, предметами гігієни, одягом та іншим. Частину з них дітки адресно надіслали військовим, а решту волонтери ГО «Допомога Юності:Україна» доставили на різні фронтові позиції.

Фото без опису

У кожну посилочку було вкладено дитячі вироби та листівки з найкращими побажаннями захисникам, які виготовили вихованці усіх шкіл та садочків громади. Адресати вже почали отримувати ці подарунки і вони щиро вдячні кожній дитині та кожній сім’ї за таку підтримку та допомогу, разом з якою їм передалась і частинка дитячого тепла та щирості. Також захисники вдячні педагогам за патріотичне виховання учнів на благо світлого майбутнього України! В знак своєї вдячності за доброту і небайдужість військові передадуть дітям підписані українські прапори!

#Гніванська_міська_рада_інформує