Фото без опису

В останні дні січня Гніванський міський голова Володимир Кулешов та його заступник Vitalij Mazur здійснили чергову поїздку на передову. Для того, щоб передати нашим військовим необхідну гуманітарну допомогу, вони проїхали близько 1800 км і зустрілися з воїнами, які щоденно з перших днів захищають Україну на передових позиціях.

Нещодавно наші захисники, які стоять в районі Бахмута, розповіли нам, що мають гостру потребу в генераторі та буржуйках. Аби забезпечити їхні потреби ми вирушили в цю поїздку. Це не перша наша зустріч з бійцями на передовій. Такі поїздки дуже необхідні, адже почути розповіді - це одне, а побачити усе на власні очі – це зовсім інше. Попри важкі умови та постійні обстріли наші захисники мужньо тримаються та мають піднесений бойовий дух, - ділиться міський голова. – Кожен з них був вдячний нашій громаді за допомогу та підтримку. Вони дякували усім, хто долучився до збору речей, які ми доставили. Також подякували школярам за їхні теплі патріотичні малюнки і 89-річному гніванчанину Анатолію Воронову за подаровані ним біноклі та власноруч виготовлений оберіг.

Фото без опису

Генератор, який отримали бійці, був куплений за власний кошт міського голови. До збору допомоги ( буржуйки, спальні мішки, теплі речі, натільна білизна, теплі ковдри, матраци, сухпайки, їжа швидкого приготування) долучилися працівники Гніванської міської ради, Анатолій ДроздЮра СуриковВолодимир Прідолоба та Поліна Павлівна Войтко.

 

Кожна подібна допомога воїнам – це знак нашої поваги та підтримки. Адже ті, хто щоденно ризикує життям, повинні відчувати, що їхня неоціненна праця – не марна. І що кожен з нас готовий допомагати усім, аби тільки наблизити Перемогу!

Фото без опису