Фото без опису

У приватних повідомленнях нас неодноразово запитують про те, чи працюють в Гнівані пункти незламності, де саме вони знаходяться та чим вони обладнані.

Повідомляємо в черговий раз, що в місті Гнівань є 3 пункти незламності:

1. 📌Гніванська міська рада (вул. Соборна, 64)

2.📌 Гніванський будинок культури (вул. Соборна, 90)

3. 📌Пожежна частина м. Гнівань (вул. Соборна,89)

Зауважуємо, що відповідно до рішення обласної комісії ТЕБ та НС, пункти незламності розпочинають свою роботу у випадку настання критичної ситуації, зокрема, тривалої відсутності електропостачання (стан блекауту), відсутності мобільного зв’язку, опалення та водопостачання.

На сьогодні, дякуючи нашим енергетикам, навіть після масованих ракетних атак, у нас таких надзвичайних ситуації не було, проте, у разі їх виникнення, пункти незламності готові до функціонування. Пункти обладнанні всім необхідним згідно вимог. Відвідувачі в них зможуть зігрітися, зарядити телефони, скористатися інтернетом, отримати необхідну інформацію, укритися від негоди та випити гарячого чаю. Окрім цього, Вінницькою ОВА в Гнівань передано Starlink, який, у випадку довготривалого знеструмлення, забезпечить мешканців зоною Wi-Fi.

Щиро сподіваємося, що стан блекауту ніколи не настане в нашій країні, проте зараз ми воюємо з нещадним ворогом і мусимо бути готовими до будь-яких непередбачуваних обставин.

Разом – ми сила!

Переможемо🇺🇦!