Фото без опису

Багато мешканців громади турбує зовнішній вигляд приміщення Укрпошти📨 , яке розташоване в центрі міста. Будівля не лише виглядає неестетично, а й несе небезпеку перехожим.❗️ Вже неодноразово траплялися випадки, коли на людей падали розбиті вікна, шифер та скло🪟. Оскільки приміщення перебуває в приватній власності АТ «Укрпошта» міська рада не має права здійснювати будь-які роботи у приміщенні, яке не належить громаді. Щоб хоч якось донести до керівництва Укрпошти інформацію про жахливий стан приміщення Гніванська міська рада щороку складає адмінпротоколи 👮про порушення правил благоустрою, які надсилає в головне управління АТ «Укрпошта» в місто Київ. Лише за останній рік на керівництво було складено 6 адмінпротоколів, однак жодної відповіді та дій збоку власників не було прийнято. З такою проблемою зіткнулась не тільки наша громада, а багато інших громад, на території яких приміщення Укрпошти стоять в аварійному стані.
Нещодавно в Гнівані трапився інцидент, коли жінка, спускаючись розваленими сходами пошти, впала та зазнала тілесних ушкоджень. Однак на дану ситуацію керівництво Укрпошти ніяк не відреагувало. Зі слів працівників Гніванського відділення Укрпошти, нічого ремонтувати вони не можуть, оскільки в них відсутні кошти. Та кошти, щоб відремонтувати сходи потрібно незначні. Це показали члени Ради ветеранів на чолі з головою Іваном Івановичем Шевчуком.
Проявивши ініціативу та з допомогою меценатів члени ветеранської організації провели капітальний ремонт сходів Укрпошти. Роботи з влаштування плитки виконали Герасимчук Степан Іванович та Гресь Віктор Олександрович. В свою чергу міський голова Володимир Кулешов пообіцяв преміювати активістів Ради ветеранів.
Звертаємося до керівника Укрпошта . Шановний Igor Smelyansky , вашими послугами користуються безліч громадян, які приносять вам чималий заробіток! Ваш обов’язок дбати про безпеку ваших відвідувачів! Зробіть комфортним та безпечним надання ваших послуг!