Фото без опису

Сьогодні хочеться поговорити про етику під час «живих коридорів». Другий рік поспіль триває страшна повномасштабна війна, на якій гинуть наші захисники. Коли наших загиблих воїнів везуть додому, то мешканці міста чи то села створюють «живий коридор», встеляють квітами дорогу, опускають синьо-жовті прапори і схиляють голови в скорботі.

Дуже прикро, що під час таких заходів все ж є громадяни, які не знаходять хвилини, аби приєднатися до загалу. Звертаємось з проханням до людей:

✅якщо ви рухаєтесь тротуаром у власних справах, а на дорозі вишиковується «коридор», то, будь ласка, зупиніться на хвилину і підійдіть до дороги. Виявіть повагу!

✅якщо ви водій, і ви зупинили своє авто, бо дорогу перекрили, вийдіть з салону і станьте в шеренгу!

✅люди, які чекають на зупинках транспорт, які їдуть на велосипедах, які перебувають в цей час в магазинах, в аптеках, в інших закладах, невже так важко вийти до дороги в знак пошани Героям, які віддали за нас свої життя!

Часом знаходяться мешканці, які в час, коли всі навколо затихають і стають на коліна, продовжують голосно говорити по телефону, по Вайбер чи по Скайпу! А частина людей просто проходять мимо, ніби їх взагалі не стосується те, що відбувається!

Шановні мешканці нашої громади! Будьте свідомими! Знаходьте час на такі заходи! Не будьте байдужими! Наші хлопці щоденно ризикують життями заради нас! Вони роблять безцінні вчинки! А все, що можемо зробити для них ми – це проявити вдячність та повагу.

Слава Україні!🇺🇦