Фото без опису

21 листопада в залі засідань Гніванської міської ради регіональним соціальним працівником Євгенієм Іщуком та регіональним юристом Олексієм Балтаком Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» було презентовано Соціальний паспорт Гніванської міської територіальної громади.

Служба у справах дітей та соціального захисту Гніванської міської ради за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» у рамках реалізації проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» розробили оптимальний формат соціального паспорта, який охоплює всі сфери життєдіяльності громади.

Фото без опису

Соціальний паспорт — документ, який містить актуальну інформацію про ресурси та соціальні особливості громади. Він описує адміністративно – територіальний устрій, демографічний стан, рівень зайнятості/безробіття, інфраструктуру, житлово – комунальне господарство, громадські та релігійні організації, місцеве самоврядування та бюджет, а також ризики, з якими стикаються мешканці громади.

Макет Соціального паспорту розміщено на офіційному веб сайті Гніванської міської ради у розділі «Соціальна сфера» https://gnivan-miskrada.gov.ua/socialnij-pasport-gromadi.../