Фото без опису

Життєпис

Чоловік народився в Гнівані 4 грудня 1996 року. Навчався в Гніванській загальноосвітній школі №1. Потім здобув освіту електрика.

Не маючи жодного військового досвіду, в листопаді 2022 року пішов добровольцем захищати рідну країну.

В березні 2023р. був поранений в ліве плече, осколок знаходився недалеко від серця. Після одужання чоловік знову повернувся на фронт.30 травня цього року Володимир приїхав додому та одружився. Мріяв про щасливе сімейне життя, про перемогу і про народження дітей.

- Був дуже позитивним, енергійним, таке майже двометрове сонечко, - ділитися спогадами дружина Інна, - Він завжди всім піднімав настрій, був люблячим, наполегливим, казав, що обов’язково виграємо кляту війну і під мирним небом будемо виховувати наших дітей. А тепер в 23 роки я стала вдовою.

Солдат Абрамов Володимир Володимирович, командир аеромобільного відділення аеромобільної роти аеромобільного батальйону, загинув 9 липня 2023 року в районі бойових дій біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини.

В Володимира залишилась матір, сестра та дружина…

Герої не вмирають!

Посилання на публікації

https://vn.20minut.ua/lyudi/z-oskolkom-bilya-sertsya-prodovzhuvav-zahischati-batkivschinu-u-boyu-p-11861763.html

https://news.vn.ua/hnivanchanyn-volodymyr-abramov-zahynuv-pid-bilohorivkoiu/

 Фото