Фото без опису

Життєпис

Чоловік народився у Гнівані. Навчався в Гніванській ЗОШ №1 ім. А.С. Макаренка. Після закінчення школи одразу пішов працювати. Довгий час працював вальцювальником на Гніванському шиноремонтному заводі.

17 грудня 2022 року Віталія Сергійовича мобілізували до Збройних Сил України. Чоловік ніс службу на Донецькому напрямку, був стрільцем стрілецького відділення 67 бригади з позивним «Фартовий» . Під час боїв був контужений, але повноцінного лікування так і не отримав, продовживши захищати нашу державу. За високі досягнення у службі був нагороджений відзнакою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Золотий хрест».

Віталій був дуже доброю, веселою та щирою людиною. Мав багато друзів, любив життя, завжди вмів підтримати рідних і близьких. Був дуже мужнім і ніколи не боявся смерті.

У Віталія була велика мрія: збудувати власний будинок. Він дуже любив рибалити, тому хотів ще викопати невеличкий ставок, - розповідає дружина Олена. – В останній нашій розмові він сказав, що потрапив з побратимами в саме пекло… І я відчула, що ця наша розмова – остання…

25 грудня 2023 року, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області, Віталій Ігнатов загинув.

У нього залишилася мати, дружина, дочка та сестра.

Герої не вмирають!

Нагороди та вшанування

1. Нагороджений відзнакою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "Золотий хрест" 

Посилання на публікації

https://vinnitsa.info/article/na-luhanshchyni-zahynuv-zakhysnyk-z-vinnychchyny-yakyy-otrymav-vidznaku-vid-zaluzhnoho

https://naparise.com/posts/na-luhanshchyni-zahynuv-nahorodzhenyi-zolotym-khrestom-voin-z-vinnytskoi-oblasti-vitalii-ihnatov

https://news.vn.ua/na-fronti-zahynuv-vitaliy-ihnatov-z-hnivani/

 Фото