Фото без опису

В Грижинцях на базі молитовного будинку відбувся традиційний триденний табір для дітей. Цьогоріч його відвідали 9️⃣0️⃣діток з нашої громади. Курували захід 4️⃣0️⃣ молодих активних людей, членів Церкви Християн Віри Євангельської, які проводили для вихованців гуртки з бісеру, орігамі, макраме, ліплення, малювання, різьби по дереву, організовували веселі спортивні розваги та навчали поважати один одного, пізнавати себе, виховувати в собі доброту та любов👨‍👩‍👧‍👦.

Фото без опису

Щоденно дітей та керівників табору харчують місцеві господині «Грижинецького жіночого батальйону». З початку повномасштабного вторгнення вони щоденно готують та передають продукти для захисників на фронт. І незважаючи на те, що у період різдвяних святок запитів від військових стало більше, трудівники радо готували для дітей найсмачніші страви. А накрити на стіл для 90 вихованців та прибрати після обіду – це справа не з легких!

Фото без опису

На жаль, ця війна змусила виїхати з України багато сімей з дітьми. Та діти, які залишилися тут, заслуговують на дитинство. І ми повинні дбати про те, аби вони мали змогу довше побути маленькими. Адже майбутнє України, яке зараз захищають наші воїни, саме в цих малюках, які вимушені так швидко ставати дорослими, - коментують захід організатори табору.

Гніванська міська рада щиро дякує релігійній громаді с.Грижинці, «Грижинецькому жіночому батальйону», усім кураторам заходу за їхню безкорисливу працю, любов до дітей та рідної країни і за організацію табору. Окрема подяка волонтерам та меценатам, які приносять продукти і допомагають матеріально.

Фото без опису