Фото без опису

Шановні селищани та мешканці Гніванської громади!

За допомогою для свого чоловіка звертається Ольга Миколаївна дружина військового Девляшевсього Дениса Валерійовича.

Чоловік мобілізований з першого дня повномасштабного вторгнення та несе службу в одному з підрозділів мотопіхоти ( 59 бригада). Наразі він перебуває у напрямку Авдіївки та має гостру потребу в автомобілі для виконання надскладних бойових завдань.

📌Сім’я Дениса ніколи не зверталась по допомогу. За два роки самостійно купувала усе необхідне та віддала на фронт свої особисті авто! Та наразі сума збору є непідйомною для родини!

Денис був поранений, мав кілька контузій. Та його вдома дуже чекає маленька донечка💝, яка вірить що її тато повернеться додому здоровий і з Перемогою🇺🇦.

Тож давайте усі разом допоможемо зібрати необхідну суму, адже це потрібно не лише для захисників, а й для нас самих! Будьмо єдині!

Будь-яка сума є важливою та допомагає якнайшвидше закрити збір.

🎯Ціль: 250 000 

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/3uPbd4ZakC

💳Номер картки банки

5375 4112 1635 7884

📌Невтомно довгою та важкою є війна. Щоденно ми бачимо в мережах десятки зборів для військових! В мить, коли ми ведемо дітей до школи, п’ємо чай, засипаємо в теплих ліжках, там , на фронті наші воїни мужньо захищають наші життя! А ми повинні робити усе, аби захистити їхні! Пам’ятайте, що війна не «десь там»! Вона може бути «прямо тут». Тому, аби цього не сталося, ми щоденно повинні робити абсолютно все, що в наших силах, і навіть більше!