Фото без опису

Холодна весна принесла трагічну звістку нашій громаді…

15 березня 2023 року в боях за Україну загинув Скрипник Павло Миколайович… Чоловік рік вважався безвісти зниклим…

Народився Павло Миколайович 3 березня 1970 року. Закінчив загальноосвітню школу ім. Макаренка, а потім профтехучилище. Працював будівельником. Служив строкову службу в Німеччині, був артилеристом.

Коли розпочалась повномасштабна війна чоловік перебував на роботі в Естонії.

Він сказав мені, що як я можу бути за кордоном, коли моя родина і моя країна в небезпеці. І вже в березні приїхав додому і одразу пішов до військкомату. Хоча ми просили його цього не робити, він сказав, що по-інакшому не вміє і це його свідомий вибір, - пригадує дружина Лілія.

22 квітня 2022 року Павло Миколайович був направлений в військову частину А7013, де став заступником командира бойової машини 1-ї механізованої роти. Пройшов відповідні навчання і вже влітку 2022 року приступив до виконання складних бойових завдань на Запорізькому напрямку.

Він був дуже запальний, мав багато друзів, завжди був готовий усім допомогти, любив свою сім’ю і Україну, - ділиться спогадами Лілія.

Скрипник Павло Миколайович загинув в ході наступальних дій на позиції противника в районі Новоданилівки Пологівського району Запорізької області.

У чоловіка залишилась дружина, двоє повнолітніх дітей, онук та вітчим.

Точний час та місце зустрічі і поховання Героя повідомимо згодом. Попередньо прощання з загиблим планується в четвер, 28 березня, за адресою: м.Гнівань, вул. Андрія Сороки (бувша Рильського), буд 23, об 11 год

 

Гніванська міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого захисника.

Вічна пам'ять Герою!🇺🇦