Фото без опису

Шановні мешканці громади! За допомогою до вас звертається гніванчанка Ніна Зеленецька. Вона разом із місцевими жінками займаються плетінням маскувальних сіток уже два роки. Сітки різних кольорів, розмірів та призначень, виготовлені руками цих волонтерів, врятували не одне життя та не одну одиницю техніки на Херсоні, Донецьку, Луганську, Харкові та Запоріжжі❤️‍🩹! Неодноразово ці жінки відкривали збір коштів на основу та матеріали, записували відео-звернення до жителів зі словами вдячності та зі звітами з своєї роботи.

Та наразі склалась така ситуація, що бажаючих плести сітки майже не залишилось❗️. Приміщення для роботи – є. Станок та матеріали - в наявності. Кількість замовлень від захисників зростає щодня, а людей, які хотіли б працювати – просто нема!

На жаль, страшна війна триває💔. Якщо зараз ми перестанемо щоденно працювати задля спільної Перемоги, то завтра може просто не настати! Війна не десь там! Вона дуже близько. І ми не маємо права розслаблятися.

📌Шановні жителі! Будь ласка, долучайтеся до волонтерської роботи! Знаходьте на це час, адже ми не маємо права опускати руки! Особливо зараз – коли нашим захисникам так важко і без нашої допомогти їм не вистояти!

Не всі мають кошти, аби донатити на збори, а знайти кілька годин в тиждень, аби зробити корисну справу для підтримки українського фронту може кожен!

Долучитися до плетіння можна з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00 год.

Якщо ви виявили бажання - 📞телефонуйте: +380679697999- Ніна.

Віримо в Перемогу України🇺🇦!