До уваги ВПО, які ще не отримували грошову допомогу від УВКБ ООН

До уваги ВПО, які ще не отримували грошову допомогу від УВКБ ООН

У Вінниці та області триває реєстрація на грошову допомогу від УВКБ ООН для родин ВПО, а також тих, хто повернувся до свого постійного місця перебування після вимушеного переселення. Подати заявку на виплати можна за адресами: 1. вул. Космонавтів 30, приміщення ЦНАПу 2. вул. Замостянська 7, приміщення ЦНАПу Графік: Пн- Пт 09:00-16:00 Також діють мобільні групи для реєстрації по області. Відстежувати їх рух можна в телеграм-каналі: https://t.me/unhcr_help_vinnitsia

Вінницягаз застерігає!

Вінницягаз застерігає!

Однією з найпоширеніших причин нещасних випадків при користуванні газом у побуті є самовільне втручання споживачів у систему газопостачання.

До уваги осіб з особливими потребами!

До уваги осіб з особливими потребами!

Інформуємо, компанія iHUB в рамках проєкту Capable Ukraine проводить безкоштовне навчання за програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу, або вже працюючий бізнес на початковій стадії. В рамках Програми учасники отримають інтенсивну підготовку через інтерактивні тренінги, індивідуальне та групове менторство, консультування, а також психологічну та мотивовану підтримку. Навчання триватиме 10 тижнів.

Що таке патронат над дитиною?

Що таке патронат над дитиною?

Патронат над дитиною — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ.

СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ.

Соціальна послуга «СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ» - це комплекс заходів, що здійснюються протягом строку, необхідного для процесу активного гармонійного пристосування осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які перебували у спеціалізованих або інтернатних закладах, осіб, які відбули покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на певний строк, до змінених умов соціального середовища, спрямованих на усунення/пристосування обмежень життєдіяльності для підтримки соціальної незалежності, збереження та продовження їхньої соціальної активності;

Велика робота маленьких героїв: на масиві СЗБ маленькі гніванчанки збирають кошти для ЗСУ!

Велика робота маленьких героїв: на масиві СЗБ маленькі гніванчанки збирають кошти для ЗСУ!

Сьогодні кожен з нас прагне бути корисним і допомагати ЗСУ, щоб бодай на крок наблизитись до Перемоги!🇺🇦 Юні волонтери – 11-ти річна Ксенія Пампуха та 10-ти річна Софія Кіліменко – створили «блокпост» та звертались до водіїв із проханням підтримати військовослужбовців і долучитись до збору коштів  . Дівчатка проживають в м. Гнівань, по вул. Промисловій, навчаються у Ліцеї №2.

Увага! Конкурс для молоді!

Увага! Конкурс для молоді!

Впродовж червня – жовтня 2023 року відбувається Всеукраїнський культурний проєкт «Успіх усупереч» за підтримки Українського культурного фонду, присвячений успішним українцям з історії та сучасності. В його рамках з 15 липня до 30 серпня проводиться літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років (далі - Конкурс). Його метою є залучити дітей та молодь до творчості й осмислення важливості подолання труднощів на шляху до успіху (на основі позитивних життєвих прикладів успішних українців). Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей та використання процесу творчості у якості психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані. До проєкту долучились історики, філологи, педагоги та психологи у якості членів команди та як експерти.

Увага! Терміновий збір на дрон для нашого захисника Петра Касенюка

Увага! Терміновий збір на дрон для нашого захисника Петра Касенюка

До нас звернулася мешканка села Селище Тетяна Касенюк. Її чоловік Петро Касенюк з 26 жовтня 2022 року призваний до лав ЗСУ. На даний час разом з побратимами несе службу на Сватівському напрямку. Для виконання надскладних бойових завдань їм вкрай необхідний дрон Mavic 3, вартість якого становить близько 100 000 грн. Всі свої заощадження хлопці витратили на придбання амуніції та ремонт техніки, тому потребують нашої підтримки.

УВАГА! Планові відключення електроенергії!

УВАГА! Планові відключення електроенергії!

За повідомленням диспетчера РЕМу завтра, 8 серпня, з 10-00 до 17-00 год. у зв'язку із виконанням планових робіт з будівництва та обслуговування електричних мереж буде знеструмлено 20 фідер. Це район колишньої Витави, с. Грижинці та свердловина грижинецького водозабору!

Корисні посилання