СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА СУПРОВОДУ ПІД ЧАС ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ

Соціальна послуга супроводу під час інклюзивного навчання це комплекс заходів, спрямованих на забезпечення повної та ефективної участі отримувача соціальної послуги в освітньому процесі, шляхом надання підтримки та допомоги в пересуванні, самообслуговуванні, комунікації, харчуванні, орієнтації у просторі, а також на забезпечення безпеки в приміщенні, на території закладу освіти, на іншій території під час екскурсій, навчальних поїздок, інших заходів, передбачених освітнім процесом.

500 тисяч гривень військовому госпіталю виділили депутати Гніванської МР на чолі з міським головою

Виділити 500 тисяч гривень Вінницькому військовому госпіталю – таке рішення прийняв депутатський корпус на чолі з міським головою під час чергової сесії Гніванської міської ради, яка відбулась в п’ятницю, 25 серпня. Дані кошти передбачаються для створення комфортних умов лікування та реабілітації наших поранених бійців. Нагадаємо, що це не перші передані кошти для ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення Гніванською міською радою надано більше 17 млн грн субвенції для ТРО та військових частин. Загалом на дану сесію було винесено 43 питання. Найважливіші з них:

До уваги внутрішньо переміщених осіб та громадських об’єднань! Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» виконавчим комітетом Гніванської міської ради заплановано утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада).

Корисні посилання