Увага! Оголошення

ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетон» запрошує на роботу: електромонтерів; електрогазозварювальників; слюсарів; формувальників; арматурників. За більш детальною інформацією звертайтеся у відділ кадрів, або за тел. 3-49-05.

Оголошення! Щеплення від кору

Згідно наказу МОЗ України 958 від 23.04 2019 р. та в зв'язку з високою захворюваністю на кір по Україні в КНП "Гніванський ЦПМСД" можна безоплатно зробити щеплення від кору дорослим будь-якого віку.

Безкоштовне навчання початкової комп'ютерної грамотності

КЗ "Гніванська публічна бібліотека" оголошує набір груп для безкоштовного навчання початкової комп'ютерної грамотності, які будуть проводитись у приміщеннях міських бібліотек. Реєстрація та довідки за телефонами: (098) 222 01 47 - Тетяна Віталіївна, (068) 512 06 19 - Наталія Сергіївна.

Увага!  Оголошується набір команд для участі у дитячому бібліотечному квесті

Оголошується набір команд для участі у дитячому бібліотечному квесті до Дня захисту дітей, який буде проводитись 1 червня у міському парку (м. Гнівань). Реєстрація учасників проводиться у міських бібліотеках та за телефонами: (098) 222 01 47 - Тетяна Віталіївна, (068) 512 06 19 - Наталія Сергіївна. З собою необхідно мати усмішку, хороший настрій та бажання перемоги!

Львівського національного університету імені Івана Франка пропонує одержання вищої економічної освіти

Кафедра економіки України Львівського національного університету імені Івана Франка пропонує одержання вищої економічної освіти працівникам та мешканцям об'єднаних територіальних громад.

Корисні посилання