Ось таку картину майже щодня бачать працівники комунальної служби та перехожі. Дуже часто люди викидають домашнє побутове сміття в урни, які стоять по центральній вулиці міста. Така проблема виникає через те, що люди, які йдуть рано на роботу, просто не мають куди викинути сміття, адже біля їхніх будинків не встановлені сміттєві баки.

Фото без опису

Нещодавно біля житлових масивів багатоповерхової та одноповерхової забудови встановили сміттєзбірні майданчики, але є такі будинки, мешканці яких відмовилися від встановлення контейнерів для збору сміття. Це будинки по вул. Соборній, 52, 54, 56, 58, 64, 64а, 66. Дані будинки знаходяться в центральній частині міста, саме в цьому районі постійно знаходять побутове сміття в урнах. Велике прохання до мешканців перелічених будинків, вирішити питання щодо встановлення сміттєвих баків біля їхніх будинків. 

Фото без опису
На даний час у комунальної служби наявні контейнери, які можливо встановити безкоштовно. В подальшому встановлення таких контейнерів може лягти на плечі мешканців будинків.

Фото без опису

Фото без опису