22 вересня у м. Гнівань у рамках святкування Дня міста та Тижня сталої енергії відбудеться тематична виставка товарів та послуг у сфері енергоефективності для місцевих мешканців.

Фото без опису

Виставка стане хорошою нагодою для постачальників у популяризації технологій та промоції своїх товарів і послуг. Водночас, для місцевих мешканців – це можливість ознайомитися із актуальними пропозиціями та ефективними рішеннями для впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій у своїх оселях та побуті.

Запрошуємо постачальників взяти участь у виставці, яка відбудеться 22 вересня 2018 року у період 15:00-18:00. Локація виставки – алея поруч із Гніванською міською радою у центрі міста за адресою м. Гнівань, вул. Соборна 64.

Для участі у виставці просимо надати своє погодження та технічні вимоги до розміщення виставкових матеріалів до 19 вересня 2018 року комунікаційному експерту проекту Анастасії Лановій за контактами: тел. +38(093)347-10-07, електронна пошта – lanova.nastya@gmail.com .
_____________
Захід проводиться у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».
Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».