У Гнівані ВПЕРШЕ відбувся регіональний фестиваль дитячих духових оркестрів «ПОДІЛЬСЬКІ ВІРТУОЗИ», який проходив за підтримки міського голови В. Кулешова, міської ради та особисто голови ГО «Гніванчани» А. Дрозда, який і був головним меценатом свята.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ?»?????? ?????»??????, ?????»???°, ???±??????, ???µ???µ????, ???µ?±?? ?? ???° ???»?????µ


Феєричне дійство розпочалося музичним флеш-мобом на площі Перемоги, де зібралося 6 дитячих колективів Вінницької області: дитячий духовий оркестр Гніванської дитячої музичної школи, зразковий духовий оркестр Барської ДМШ, дитячий естрадно-духовий оркестр Вінницької ДМШ №1, дитячий духовий оркестр Вінницької ДМШ №2, дитячий естрадний ансамбль «Фреш» Вінницької ДМШ №2, дитячий естрадно-духовий оркестр Хмільницької школи мистецтв, які разом одночасно зіграли музичний твір. Урочистою ходою оркестри рушили з площі Перемоги до міського скверу, де безпосередньо відбувався фестиваль.

«Вперше у нашому місті стартує регіональний фестиваль дитячих духових оркестрів «Подільські віртуози», адже наша Гнівань багата талантами і з радістю приймає талановиту молодь. Дякуємо нашим гостям, що знайшли час завітати до нас!» - зазначив міський голова В. Кулешов.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 10 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ???° ?????µ???µ ?? ???° ???»?????µ


Розважальна програма в міському сквері розпочалася паралельно з флеш-мобом з неймовірно веселих і по-справжньому казкових квестів. Забавні Зебра та Лев з мультфільму «Мадагаскар», різнокольоровий аквагрим, майстер-класи, рукоділля, розважально-пізнавальні конкурси, інтерактиви від майстрів КЗ «Простір», «Місто професій» (поліція, пожежна частина, медики), атракціони, батути подарували незабутні враження маленьким гніванчанам.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ?? ?? ???° ???»?????µ


Один за одним своєю віртуозною грою колективи радували глядачів свята, по завершенню якого кожен колектив отримав подяку за участь у фестивалі від міської ради та подарунковий сертифікат на суму 2 тис. грн від мецената А. Дрозда.
У підтримку дитячого свята виступали талановиті, з надзвичайно щирими серцями вихованці Гніванської ДМШ, створивши дружню атмосферу, незабутні враження та емоції.
Дякуємо організаторам свята, учасникам фестивалю та концерту, спонсорам та меценатам, а також усім, хто долучився до свята!