Такі рішення було прийнято минулого тижня під час зустрічі робочої групи за участі міського голови Володимира Кулешова, представників міської ради та команди проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань».

Фото без опису

«Наше завдання організувати яскраву та змістовну програму святкування, яка б була цікавою для усіх мешканців та гостей міста», - зауважив міський голова Володимир Кулешов.

Велопробіг із розіграшем призів, виставки та концертна програма – саме такою є попередня концепція свята.

Фото без опису

Тиждень сталої енергії м. Гнівань розпочнеться разом із святкуванням відкриття та Дня міста і проходитиме у період 22-28 вересня у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань». Команда проекту розпочала підготовку ряду інформаційно-навчальних заходів для місцевих мешканців на теми енергоефективності, енергозбереження та еко-поведінки. 

 Детальна програма заходів буде опублікована на початку вересня 2019 року.

Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер».