Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

Фото без опису

Прес-конференція відбудеться 19 вересня 2019 року о 10:00 у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА за адресою м. Вінниця, вул.. Театральна 14 (4-й поверх).

Проект «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань» являється найбільшим проектом за підтримки Європейського Союзу на теренах Вінницької області, який реалізовується у м.Гнівань у сфері енергоефективності. Загальний бюджет проекту складає 970,913.00євро. Реалізація проекту запланована протягом 2018-2021 років.

Загальною метою проекту є впровадження сталої енергетичної політики міста Гнівань шляхом реалізації енергоефективних заходів для муніципального, житлового, промислового, бізнесового секторів.

В рамках проекту передбачені наступні головні заходи:

  • комплексна термомодернізація 4-х дошкільних закладів освіти м.Гнівань за європейськими стандартами;
  • створення відділу енергоменеджменту Гніванської міської ради та Муніципального фонду енергоефективності м.Гнівань;
  • проведення інформаційно-навчальних заходів на теми впровадження енергоефективних заходів у всіх секторах м.Гнівань.

Під час заходу команда проекту презентує:

  • поточний стан реалізації проекту та плани;
  • очікувані показники економії теплової енергії, витрат бюджету та зменшення викидів СОзавдяки комплексному підходу до термомодернізації закладів за європейськими стандартами;
  • анонс святкування Дня міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 22 вересня. 

Організатори забезпечують роздаткові матеріали та каву-паузу.

Детальна інформація на офіційному сайті: www.gnivan-miskrada.gov.ua/more_news2

За довідками звертайтесь до комунікаційного експерта проекту Анастасії Ланової (+38-093-347-10-07, lanova.nastya@gmail.com).