30 грудня на центральній площі Гнівані відбулось театралізоване свято «З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік». Місцеві артисти, запрошені гості своїми виступами створили новорічну атмосферу містянам та гостям громади. Як і завжди, під час свята тривав розіграш призів, переможці отримали безліч подарунків, як солодких, так і речей необхідних для дому.

Фото без опису

У своєму новорічному вітанні міський голова підсумував здобутки Гніванської ОТГ впродовж року, подякував усім мешканцям за небайдужість, підприємствам та підприємцям за їх діяльність, а також працівникам усіх сфер, які працюють задля розвитку нашої громади. «Дякую усім мешканцям ОТГ за те, що 2019 рік був конструктивний і позитивний. Дякую вам! - сказав Володимир Кулешов. – Бажаю, щоб в Новому 2020 році у кожній оселі панували здоров’я, щастя, тепло, добро та благополуччя. А нашій громаді - й надалі розвитку і процвітання. З Новим роком, дорога моя родино!»

Гніванська міська рада висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення свята, а саме: КЗ "ЦКД "Калина", місцевим артистам та запрошеним гостям!