29 грудня в с. Демидівка відбулося урочисте відкриття оновленої глядацької зали та фойє в сільському будинку культури. На урочисте відкриття зібралися мешканців села та керівництво ОТГ.

На изображении может находиться: 26 человек, в том числе Володимир Кулешов, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

Офіційна частина розпочалася із перерізання стрічки, право на це було надано міському голові Володимиру Кулешову, старості Юрію Мельнику та депутату Гніванської міської ради Анатолію Поліщуку.

На изображении может находиться: 4 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди улыбаются, люди стоят, костюм и в помещении

Після завершення офіційної частини в оновленій глядацькій залі розпочався святковий концерт за участі дитячих та дорослих колективів с. Демидівки та Могилівки.

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

Під час заходу подяками за вагомий внесок у розвиток культури в Гніванській ОТГ від міської ради були нагороджені: депутат міської ради Анатолій Поліщук, спонсори: керівник ТОВ «Демидівський граніт» Петро Толкач та заступник директора з комерційних питань, депутат Гніванської міської ради Володимир Прідолоба, директор ТОВ «ОДЕМО» Назар Дмитрук, директор промислової групи «Епіцентр» Віктор Биков; директор ТОВ "СУАП ІНТЕРВІАС Україна" Тарас Сидорчук; директор ТОВ «Він Шлях Транс» Сергій Снігур, а також активні місцеві жителі, які брали участь у ремонтних роботах.

На изображении может находиться: 10 человек, в том числе Лена Шерытюк, люди стоят

«Хочу подякувати усім, хто долучився до ремонту нашого будинку культури, який був в аварійному стані. Перш за все, дякую міському голові, міській раді та депутатському корпусу, а також спонсорам, меценатам та небайдужим місцевим жителям за порятунок Демидівського БК. Завдяки спільним зусиллям будівля набула нового, сучасного та привабливого вигляду, у якому буде зростати нове покоління односельчан», - говорить Анатолій Поліщук.

На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди стоят

Міський голова в свою чергу подякував тим, хто доклав максимум зусиль, як фізичних, так і фінансових до оновлення будинку культури. Привітав з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав в Новому році благополуччя, добробуту, мирного неба, а також розвитку і процвітання всієї нашої громади!

На изображении может находиться: 4 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди стоят и костюм

Свято завершилося привітанням найменших жителів села, які створили для присутніх у залі справжню новорічну казку.

Ще раз вітаємо демидівчан з відкриттям оновленого будинку культури, бажаємо їм подальшого процвітання та розвитку!