Саме з такою назвою завершено реалізацію проекту  Гніванської міської ради, який визнаний переможцем у ХІУ обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад.

Фото без опису

Проект Гніванської міської ради «Розвиток спортивної інфраструктури – запорука збереження нації» (реконструкція об'єкту благоустрою (стадіон спортивний)  по  вул. Вапняра в м. Гнівань» був визнаний переможцем у ХІУ обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад із залученням коштів обласного бюджету у сумі 142,3тис. грн.

Фото без опису

 В результаті втілення цього проекту влаштовано огорожу навколо стадіону, побудовано місця для глядачів та спортсменів, забезпечено освітлення стадіону світлодіодними прожекторами, сплановано футбольне поле.

Фото без опису

Крім грантових коштів, ці роботи в сумі  200,2 тис. грн. профінансовані із міського бюджету. Завдяки реалізації цього проекту створено комфортні умови для спортсменів. Завдяки побудові огорожі стадіону не буде руйнуватись трав’яний покров стадіону пішоходами, які прямували через стадіон, та тваринами, які паслись на ньому. Для вболівальників створена зона для сидіння. Освітлення стадіону сприятиме займанню спортом у вечірні години та запобігатиме збереженню спортивного майна. До виконання цих робіт були залучені громадські активісти Громадської організації «Спортивна Рада м.Гнівані»

Фото без опису

Керуюча справами виконкому Поштар О.В.