20 жовтня м. Гнівань відвідала делегація експертів Команди підтримки Програми ЄС «Угода мерів - Демонстраційні проекти», а саме ключовий експерт Дмитро Іваненко та технічний експерт Олександр Надточий.

Фото без опису

Мета такого візиту - контроль якості робіт в ДНЗ №1 та ДНЗ №3 м. Гнівань, які наразу термомодернізовуються у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань». 

Фото без опису
Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 


Фото без описуУ рамках візиту експерти відвідали будівлі дошкільних закладів за участі представників команди проєкту, підрядних організацій та технічного нагляду. Після огляду та обговорень будівельних робіт експертами Команди підтримки було надано рекомендації підрядникам щодо поліпшення якості виконання робіт.

На завершення візиту експерти зустрілися із міським головою Володимира Кулешова для обговорення підсумків візиту, проміжних результатів та планів проєкту загалом.

Фото без опису