29 березня міський голова Володимир Кулешов підписав договір із директором ПП «Опора-буд» Віктором Пастушенко на виконання робіт із  капітального ремонту (термомодернізації) будівлі Дошкільного навчального закладу №5.

Фото без опису

Роботи заплановані у рамках реалізації проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань», який Гніванська міська рада реалізовує у партнерстві з ГО «Єврорегіон «Дністер». Проєкт фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи EU4Energy та Програми «Угода мерів – Демонстраційні проєкти» (CoM-DeP).

Приватне підприємство «Опора-буд» стало переможцем тендерних торгів із запропонованою вартість робіт у сумі 11 888 600,20 грн. Первинна очікувана вартість робіт згідно проєктно-кошторисної документації складала 13 288 603,20 грн.

Фото без описуУ дитячому садку №5 планується термомодернізація стін та цоколю, заміна вікон та дверей, заміна покрівлі з утепленням, утеплення перекриття підвалу, влаштування системи вентиляції, заміна системим опалення та модернізація котельні, модернізація внутрішнього освітлення та облаштування зовнішнього освітлення із сонячними батареями.

У рамках цього проєкту будь-які роботи та матеріали відповідають не тільки українським нормам, а й європейським стандартам.

Згідно умов договору підрядник зобов’язаний виконати роботи протягом 3 місяців з моменту отримання дозволу.

Нагадуємо, що наразі будівельні роботи уже виконуються у ДНЗ №1 та №3. Зокрема, роботи у дитячому садку №3, який є найменший за площею, уже знаходяться на завершальній стадії. Детальніше: https://gnivan-miskrada.gov.ua/news/1616673759/