5 жовтня Вінницька обласна Рада дала старт конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація проєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел.  

Фото без опису

     Конкурс проводитиметься в два етапи: спочатку – на рівні територіальної громади, потім на рівні області. Всі проєкти, які будуть подані до Гніванської міської ради на першому етапі, будуть переглянуті Відбірковою комісією.  Визначені проєкти будуть допущені до голосування жителів громади. І лише проєкти, схвалені громадою, переходять на другий етап - на обласний рівень. Вони оцінюються Експертною радою, яка й визначає переможців конкурсу. 

     Подавати проєкти можуть фізичні особи віком від 18 років, які є громадянами України та проживають та/або зареєстровані у Гніванській міській територіальній громаді.

   Учасникам Конкурсу-2021-2022 пропонується розробити проєкти за такими напрямами:

«Безпечна та доступна громада» –впровадження сучасних цифрових технологій та рішень для підвищення рівня безпеки та добробуту жителів громади;

«Здоров`я жителів громади» – здійснення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров`я (первинного та вторинного рівня) задля забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення області;

«Сучасна громада»  – розвиток культурної, спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку тощо;

«Спроможна громада» – економічний розвиток громад, розвиток малого підприємництва.

Дані проєкти  повинні відповідати пріоритетам:

• Цілі та завдання Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року

• Вимоги до подання та розробки проектів на конкурс Вінницької обласної ради «Комфортні громади» у 2021 – 2022 роках

• Положення про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

УВАГА!

Підготовлені заяви подаються до Гніванської міської ради  для  відбору Відбірковою комісією, яка створена  розпорядження міського голови від 29 жовтня 2021 року №110-р:

  - в електронному вигляді на електронну пошту  ofisrada64@gnivan-miskrada.gov.ua (одним документом pdf формату) або в паперовому вигляді за адресою: вул.Соборна, 64 , м.Гнівань, каб.8, відповідно до затвердженої Форми проекту (Додаток1 , Додаток2 )  до 15 листопада 2021 року. Посилання про оголошення Конкурсу розміщеною на офіційному веб-сайті Вінницької обласної Ради.

Заяви, які надійшли до Відбіркової комісії після встановленого терміну, не розглядаються.

Усі подані до Відбіркової комісії матеріали, незалежно від результатів розгляду, заявникам не повертаються.

Телефон для отримання додаткової інформації: 0978765984

 

Презентація