Фото без опису

9 грудня представники Вінницького районного управління ГУ ДСНС  України у Вінницькій області спільно з працівниками Гніванської міської ради провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями житлового сектору міста Гнівань шляхом подвірного обходу. Головна мета заходу - попередження пожеж у приватному житловому секторі???? та інших надзвичайних ситуацій в зимовий пожежонебезпечний період.

Фото без опису

?Варто зазначити, що з початку року на території Вінницької області у житловому секторі виникло 1??1??0??7?? пожеж, в яких загинула 7??1?? людина, з них 7?? дітей. На території гніванської територіальної громади за поточний рік сталося 6??9?? пожеж, одна з яких призвела до загибелі людини.

Фото без опису

У ході роботи з громадянами проведено інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, при користуванні електричними приладами, опалювальним обладнанням. Обговорено порядок дій при виявлені підозрілих та вибухонебезпечних предметів, правила безпеки на кризі.

Фото без опису

Під час проведення відпрацювання громадяни отримали листівки на протипожежну тематику та з правилами поводження на кризі.

Фото без опису

Окрім того, в дитячому садочку №3 спеціалісти ДПРЧ-6 м.Гнівань провели роботу з дітками та тему пожежної безпеки. Вихованці закладу побачили пожежну машину????, оглянули її кабіну, почули звуки сирени, поміряли одяг рятувальників та побачили різноманітне обладнання.

Фото без опису