Фото без опису

     На церемонію одруження наречений Денис зі своїми друзями з’явились після нічного чергування. На його кітелі – медалі та ордени, які він здобув боронячи рідну землю в зоні проведення АТО та ООС з 2014 до 2020 року. Це кохана Світлана вмовила солдата дістати та одягнути ці відзнаки. Вперше. На порозі урочистої зали наречені одразу відмовилися від весільного танцю в знак шани усім загиблим побратимам, а гучне гуляння замінили вечерею у колі найближчих людей.

     сторія кохання Світлани та Дениса розпочалась на початку війни. Жінка, у вільний від роботи час, займалась волонтерською діяльністю – готувала їжу. 28 лютого вона понесла вечерю солдатам і так зустріла Дениса. Чоловік закохався з першого погляду і почав приділяти Світлані знаки уваги. Коли перші почуття переросли у взаємну любов, пара вирішила одружитися.

      Весільні квіти, щирі обійми, шампанське та поцілунки - це те, без чого весілля важко уявити навіть тоді, коли в країні війна. А ще, весілля не має сенсу, коли у пари немає спільних мрій та бажань. У Світлани та Дениса ця мрія є, і вона прекрасна. Нею з нами поділилася наречена:

- Ми мріємо лише про мир. В моїх мріях і в моїй уяві – лише святковий грандіозний переможний салют над Україною. А зараз я дякую за те, що маю, за те, що люблю. Бо любов – це підтримка, без якої зараз дуже важко жити.