Важливу роль в створені безпечного середовища в нашій громаді відіграє співпраця міської ради та служби ДСНС. Ще в минулому році при черговому відвідувані підрозділу частини начальником Головного Управління ДСНС України у Вінницькій області Русланом Шевчуком спільно з Гніванським міським головою Володимиром Кулешовим, було домовлено про поліпшення умов 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини в Гнівані, а саме в проведені прибудови другого поверху, в якій передбачена актова зала та ще низка кабінетів згідно функціональних призначень.

  - Роботи підходять до завершення, залишилось дещо доробити і придбати меблі та оргтехніку. Та на сьогодні ми вже можемо говорити про те, що спільно з Гніванською міською радою нам вдалося задуми перетворити в реальність! – говорить Олег Андрущенко, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Вінницькій області, – дякуємо всій територіальній громаді за співпрацю!

 Про актуальність виконання даної роботи Володимир Кулешов сказав наступне:

- Створення безпечного середовища завжди було актуальною темою в нашій роботі і ми звичайно підтримуємо подібні програми. Але ще актульнішою тема стала тоді, коли на базі 6-ої ДПРЧ в Гнівані було створено пункт незламності, який в разі потреби може надати всі необхідні послуги  жителям нашої громади! Хочу подякувати рятувальникам нашої частини та Руслану Шевчуку за його конструктивні дії  в розвитку ДСНС області.