Останнім часом ми оголошуємо збори коштів для військових, але сьогодні наш пост стосуватиметься життя та здоров’я 21-річного гніванчанина Богдана Побережника, якому дуже необхідна наша з вами допомога.  Зі слів матері, хлопчик народився з недостатністю аортального клапана. Це кардіологічне захворювання, яке характеризується, як неповне змикання клапанних стулок при серцебитті, через що відбувається зворотний кровотік з аорти в лівий шлуночок. В результаті, перед отриманням чергової порції крові, він не спустошується, а серцевий м'яз змушений працювати інтенсивніше, щоб відкачати кров. 

Фото без опису
В чотири роки Богдан вже переніс важку операцію із заміни клапана. Та проблема не вирішилася. Щороку він проходить обстеження та лікування у м. Києві. 
На сьогодні Богдан потребує термінової операції з протезування аортального клапана. Операцію планують провести в столиці. Вартість протезування становить більше 150 000 грн, що є непідйомною сумою для родини.
 Богдан Побережник хоче жити повноцінним активним життям, будувати плани на майбутнє, працювати та любити, однак дана патологія перешкоджає здійсненню таких простих і звичайних для нас усіх бажань.
Тому батьки Богдана звертаються про фінансову допомогу до всіх небайдужих. 
Давайте разом подаруємо молодому хлопцю шанс на життя, якого він заслуговує. Долучайтеся до збору коштів на операцію! . Навіть невелика сума від кожного мешканця допоможе врятувати та покращити життя Богдану. 
Номер картки ПриватБанк 4149499072267071 – Побережник Б.О.
При можливості, будь ласка, зробіть репост!

Фото без опису