22 грудня відбулась 23  сесія Гніванської міської ради VII скликання. На порядок денний засідання виносилося 14 проектів рішень. Головним питанням, яке стояло на порядку денному було прийняття бюджету на 2018 рік.

Фото без опису

Також на розгляд сесії виносилися  такі питання: «Про встановлення на 2018 рік  розміру батьківської    плати    за    харчування дитини    в   дошкільних навчальних закладах», «Про затвердження Порядку  встановлення   пільги  з  плати   батьків,  учасників бойових  дій в зоні  АТО, за харчування дітей  в  дошкільних   навчальних  закладах  на 2018 рік», «Про    затвердження     «Положення    про Порядок  надання  матеріальної грошової допомоги мешканцям Гніванської міської об’єднаної територіальної громади», «Про затвердження документів виконавчого комітету міської ради», «Про затвердження  граничних сум витрат установами та організаціями, які утримуються за рахунок місцевого бюджету», «Про  затвердження   проектів  землеустрою щодо     відведення      земельних     ділянок  громадянам  міста  Гнівань  та   надання   їх безоплатно в приватну власність», «Про взяття на баланс цілісних майнових комплексів закладів освіти, що розташовані на території с.Демидівки та с.Могилівки» та ін..

Окрім перерахованих вище рішень також була прийнята Програма соціально - економічного     розвитку     Гніванської територіальної  громади  на  2018 рік.

Фото без опису

Фото без опису