Фото без опису

Життєпис

Чоловік народився в Гнівані 2 вересня 1965 року. Закінчив загальноосвітню школу №2, потім - Гніванське професійно-технічне та Вінницьке кооперативне училища.

Ігоря в громаді знало чимало людей. Він був головою громадського формування з охорони правопорядку м.Гнівань «Сокол». Довгий час працював охоронцем у військовій частині. З 2014 року він активно займався волонтерством. Збирав та доставляв допомогу в гарячі точки.

19 вересня 2022 року Ігор Ахмадович був мобілізований у 57 мотопіхотну бригаду в місто Кропивницький. Чоловік завжди вірив в Перемогу України, був великим патріотом. Він не боявся небезпеки, сміливо виконував поставленні завдання. У своїй бригаді був найстаршим, тому називав себе «батьком» своїх побратимів. Піклувався про них, навчав, підтримував та давав поради.

21 березня під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу касетними боєприпасами в районі м. Часів Яр, що на Донеччині, Ігор Олімов отримав поранення несумісні із життям…

Він був люблячим, турботливим батьком та дідусем, гарним сім’янином, - розповідає дочка загиблого. – Він мав багато друзів. Завжди був на позитиві. Завжди протягував руку допомоги всім, хто її потребував. Він був гордістю нашої родини.

Герої не вмирають!

Нагороди і вшанування  

Іменем Ігоря Олімова названу одну з вулиць в місті Гнівані (Вінницька обл, Вінницький р-н)

Посилання на публікації

https://vn.20minut.ua/lyudi/na-viyni-zaginuv-viyskovosluzhbovets-igor-olimov-z-gnivanskoyi-gromadi-11780135.html

https://vinnitsa.info/article/dodomu-na-shchyti-povertayut-sya-chetvero-zakhysnykiv-iz-vinnychchyny

Фото